EN: Send your song to HiteFalas.com by contacting us via email: hitefalas(at)gmail.com
SQ: Dergo muziken tuaj tek HiteFalas.com duke na kontaktuar ne emailin: hitefalas(at)gmail.com

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home3/hitefalas/public_html/includes/music.php on line 192
Albumi/Titulli/Artisti Ndegjo Online
Kthehu...
Abdullah Shaqiri
Bekim Alimi - Gani Misimi - Ilahi dhe Kaside
Driton Salihu
Edi Azem
Ferki Shala
Fidush Aliu
Gazmend Hyda
Grupi Nur
Ilahi Te Ndryshme
Ismail Asllani
Mensur Kadriu